Vårt första norska projekt är klart

Vårt första norska projekt är klart

Vårt första norska projekt är klart


2019 avslutades vårt första storskaliga byggprojekt i Norge. Vi färdigställde en mikrolägenhetsbyggnad i en norsk skidort avsedd för säsongsboende för anläggningens anställda.

Vi tillverkade modulerna i våra estniska fabriker, fraktade dem till Norge och installerade dem på plats för att skapa en byggnad med 52 lägenheter, gemensamma utrymmen med kök, ett gym, tvättstuga och andra fritidsutrymmen. Nu används byggnaden och erbjuder ett tillfälligt hem för över 50 personer.

Enkelt och robust

Ibland är det enkla bättre. Särskilt när enkla lösningar paras ihop med hög kvalitet. Korttidsboendebyggnaderna är byggda för att vara enkla att underhålla och ha en lång livslängd, i motsats till vissa hyreshusprojekt där design är viktigare.

Projektet är ett bra exempel på hur man kan skapa en bekväm boendemiljö samtidigt som kostnaderna hålls nere. Det uppfyller alla norska byggnadsförordningar och regler (NS 8407) och har genomgått en strikt kvalitetskontrollprocess i vår fabrik.

Nyckelfärdiga modulbyggnader från Estland

Modulbyggnader som helt färdigställs och inreds i fabrik har blivit favoritlösningen för skandinaviska bostadsutvecklare som konstruerar hyresbyggnader eller andra typer av korttidsboende. Det är en drastisk åtgärd för att förenkla logistiken och arbetsorganisationen på byggplatsen.

OVårt mål är att slutföra upp till 95 % av byggnadsarbetet i fabriken Eftersom modulen i sig är en helt färdig struktur kan vi utföra inredningsarbeten, sätta kakel, dra rörledningar, elledningar och lägga golv samt installera möbler, armaturer, badrumsartiklar och apparater i fabriken.

Vi erbjuder två lösningar till våra kunder.

Produktionspaketet:

  • Vi producerar moduler som är redo att transporteras
  • Vi inkluderar ytterligare installationsmaterial och tillbehör
  • Vi skickar vår instruktör som vägleder vid installationsprocessen
  • Allt annat är kundens ansvar

Det nyckelfärdiga paketet:

  • Utöver produktionen tar vi hand om transporten
  • Vi genomför installationsarbeten, ansluter försörjningssystem, bygger gångvägar, terrasser, balkonger osv.

Vi är flexibla och förhandlar gärna olika alternativ med våra kunder.

Detta är bara början

Nu när vårt första norska projekt är klart ser vi fram emot att snart gå in på detaljerna för våra nästkommande projekt. Samtidigt håller vi ögonen öppna för nya partnerskap och storskaliga projekt på den skandinaviska marknaden. Om du är intresserad av modulär konstruktion får du gärna ta kontakt med oss och så att vi kan diskutera dina idéer. Vi vill gärna låta dig utnyttja vår erfarenhet.

Privacy Policy