Tillfälligt boende

Socialt och allmännyttigt boende


Tillfälligt boende

Om ni plötsligt har ett tillfälligt behov av boende kan Astel Modular vara lösningen på ert problem.

Oavsett om det är akutbostäder eller om ni behöver ta emot en grupp människor under en kort tidsperiod erbjuder Astel Modular ett sortiment med demonterbara bostäder, som kan flyttas eller återanvändas på en annan plats efter att de har tjänat sitt syfte.

Vi skapar bekväma, välkomnande bostadskvarter oavsett antalet personer. Våra prefabricerade tillfälliga byggnader erbjuder ett snabbt, effektivt och kostnadseffektivt sätt att öka utrymmet under en tillfällig eller permanent period.

Vi försäkrar högkvalitativa produkter eftersom Astel Modular är certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001.

Husgrunden ingår inte i priset för ett modulärt hem.

Vill du ha mer information om våra hus?

Astel Modular OÜ

Produktion av modulbyggnader

Teeninduse tee 7, Tõrvandi, Estland
Reg.no 12441488

Liknande projekt


Gemenskapscenter

Socialt och allmännyttigt boende

Vi skapar bekväma, välkomnande bostadskvarter oavsett antalet personer. Våra prefabricerade byggnader erbjuder ett snabbt, effektivt och kostnadseffektivt sätt att öka utrymmet under en tillfällig eller permanent period.

Skolor

Utbildningsbyggnader

Studenter och lärare förtjänar att arbeta i välutrustade, inspirerande och rymliga miljöer. Eftersom en inlärningsmiljö kräver minimal störning erbjuder modulär konstruktionen den perfekta lösningen – modulerna tillverkas i fabriken och tas till byggarbetsplatsen för att snabbt monteras med minsta möjliga trafik, damm och oljud.

Hotell

Hotell och motell

Hotell är på ett naturligt sätt bättre lämpade för att inte byggas på plats på grund av de repetitiva rumsstorlekarna och planritningarna. Den modulära byggprocessen förkortar det övergripande konstruktionsschemat avsevärt, vilket leder till snabbare inflyttning och snabbare avkastning på investeringen.

Studentboenden

Studentboenden

Vi tillverkar förskolor, sociala boenden, äldreboenden, campusbyggnader osv. genom att anpassa våra projekt till olika syften. Olika sorters rum såsom enskilda studentrum, familjerum och handikappanpassade rum finns tillgängliga.
Privacy Policy