Skolor

Utbildningsbyggnader


Skolor

Vi arbetar med våra kunder för att tillhandahålla bästa möjliga bärbara klassrum eller modulära utbildningslösningar för att möta det unika behovet hos dagens utbildningsorganisationer.

Studenter och lärare förtjänar att arbeta i välutrustade, inspirerande och rymliga miljöer. Eftersom en inlärningsmiljö kräver minimal störning erbjuder modulär konstruktionen den perfekta lösningen – modulerna tillverkas i fabriken och tas till byggarbetsplatsen för att snabbt monteras med minsta möjliga trafik, damm och oljud.

Eftersom byggschemat ofta läggs runt skollov kan modulerna produceras under skolåret och installeras under lovet för att skapa nya och spännande inlärningsutrymmen innan eleverna kommer tillbaka från sitt lov.

Alla projekt kan anpassas efter era behov genom att planritning eller antal rum ändras. Det är även möjligt att välja och ändra våra interna eller externa inredningar.

Vill du ha mer information om våra hus?

  Liknande projekt


  Modulära lösningar minskar konstruktionskostnaderna, producerar mindre avfall och hjälper Astel Modular att slutföra de ändamålsenliga hyreshusen snabbare än då byggnaderna byggs på plats.

  Studentcampus

  Studentboenden

  Studenthemmet på bilden består av två byggnader och är konstruerad av 96 prefabricerade och fabriksinredda enskilda studentrum. Byggnaden som syns på bilderna transporterades till Frankrike för installation. Vi utformar och bygger studentboenden efter kundens behov av våningar och rum. Konstruktionsegenskaper väljs i samarbete med kunden för att möta de boendes behov.

  Hotell

  Hotell och motell

  Hotell är på ett naturligt sätt bättre lämpade för att inte byggas på plats på grund av de repetitiva rumsstorlekarna och planritningarna. Den modulära byggprocessen förkortar det övergripande konstruktionsschemat avsevärt, vilket leder till snabbare inflyttning och snabbare avkastning på investeringen.

  Studentboenden

  Studentboenden

  Vi tillverkar förskolor, sociala boenden, äldreboenden, campusbyggnader osv. genom att anpassa våra projekt till olika syften. Olika sorters rum såsom enskilda studentrum, familjerum och handikappanpassade rum finns tillgängliga.
  Privacy Policy