Parhus och radhus

Parhus och radhus


Parhus och radhus

Par- eller radhus är en av de bästa typerna av bostäder att bygga i bostadsområden med höga markpriser.

Vi levererar ditt hus till tomten som färdiga moduler som redan har ett isolerat golv, så man kan använda alla sorters krypgrund för husets installation.

Alla projekt kan anpassas till vad du tycker om genom att ändra planritning eller antalet rum. Det är även möjligt att välja och ändra våra interna eller externa inredningar så att du kan skapa det hem som passar dig bäst.

Vill du ha mer information om våra hus?

Astel Modular OÜ

Produktion av modulbyggnader

Teeninduse tee 7, Tõrvandi, Estland
Reg.no 12441488

Liknande projekt


Flerbostadshus

Modulbyggnader

De som funderar på att utveckla flerbostadshus bör överväga modulär konstruktion. Detta alternativ erbjuder inte bara ett snabbare byggsätt med samma standard som traditionella byggnader, utan en modulär konstruktion tillåter dessutom att man bygger fler enheter till en lägre kostnad.

Äldreboenden och serviceboenden

Socialt och allmännyttigt boende

Astel Modular tillverkar prefabricerade äldreboenden, inklusive serviceboenden, seniorcentra och pensionärslokaler. Med hjälp av modulär teknik är det möjligt att uppnå lägre kostnader och snabbare produktionstid. Vår strategi för konstruktion av seniorlägenheter gör att vi effektivt kan bygga bostadshus med flera enheter med öppna utrymmen och väldefinierade boendeytor.

Ändamålsenliga hyreshus

Modulbyggnader

Modulära lösningar minskar konstruktionskostnaderna, producerar mindre avfall och hjälper Astel Modular att slutföra de ändamålsenliga hyreshusen snabbare än då byggnaderna byggs på plats.

Skolor

Utbildningsbyggnader

Studenter och lärare förtjänar att arbeta i välutrustade, inspirerande och rymliga miljöer. Eftersom en inlärningsmiljö kräver minimal störning erbjuder modulär konstruktionen den perfekta lösningen – modulerna tillverkas i fabriken och tas till byggarbetsplatsen för att snabbt monteras med minsta möjliga trafik, damm och oljud.
Privacy Policy