Ny modulär lägenhetsbyggnad i Harstad, Norge

Ny modulär lägenhetsbyggnad i Harstad, Norge

Ny modulär lägenhetsbyggnad i Harstad, Norge


Vårt nästa steg på den norska marknaden är ett nytt modulärt lägenhetsprojekt i Harstad, Norge. Vi börjar med den första av fem lägenhetsbyggnader, ett arbete som antagligen kommer att hålla på mellan 2019 – 2021. Målet med projektet är att skapa lyxiga bostäder för invånarna i den nordnorska staden, samtidigt som byggkostnaderna hålls låga.

Bibehållen kvalitet samtidigt som byggnadskostnaderna hålls nere

När byggpriserna går i höjden söker fastighetsutvecklare efter hållbara sätt att bibehålla byggkvaliteten till en lägre kostnad. Modulär konstruktion är ett bra alternativ till klassisk konstruktion på plats eftersom det hjälper fastighetsutvecklarna att spara pengar på arbetskraft, logistik och material samtidigt som byggnadscykeln förkortas, vilket gör att lägenheterna finns tillgängliga på marknaden snabbare. De pengar som man sparar in kan investeras bättre, till exempel på snygg, högkvalitativ inredning.

Vårt projekt i norra Norge gör just detta – konstruktionskostnaderna hålls nere utan att man kompromissar med byggnadernas integritet och man kan ha en lyxigare inredning. Slutresultatet blir att lägenheterna har bättre belysningslösningar och kök, badrum osv. av högre kvalitet än andra lägenheter i samma prisklass. Detta gör lägenheterna attraktivare för kunderna och ger fastighetsutvecklaren en försäljningsfördel – en situation som gynnar alla.

Modulbyggnader för den norska marknaden

Det nya projektet kommer att finnas för försäljning i flera etapper under 2019 – 2021. Projektet består av fem byggnader, som var och en har en bostadsyta på cirka 1000m2. Eftersom Astel Modular gärna vill fortsätta arbeta på den norska modulära byggmarknaden är detta ett perfekt projekt för att etablera sig och ett fint tillskott till vårt första norska projekt nära Noresund.

Astel hjälper dig att få det mesta ut från modulär konstruktion

Hos Astel är vi väl medvetna om vilka fördelar modulär konstruktion ger fastighetsutvecklare och andra företagskunder. Vi vet hur man kombinerar rimliga byggkostnader med snabb leverans och hög byggkvalitet. Vi är alltid intresserade av nya marknader och långsiktiga partnerskap – kontakta våra modulära konstruktionsspecialister för mer information.

Privacy Policy