Motell

Hotell och motell


Motell

För motellägare är deras byggnader deras företag. Astel Modular erbjuder modulära motellbyggnader så att rum kan hyras ut tidigare och lönsamhet kan uppnås snabbare än om man väljer traditionell konstruktion på plats. Våra byggnader kan konfigureras som ett motell med flera våningar och gemensamma vestibuler och korridorer.

Alla våra strukturer är utformade och konfigurerade för att möta era enskilda behov och förutom anpassade planlösningar erbjuder vi en mängd olika inre och yttre inredningar så att varje motell får det utseende som önskas.

Vill du ha mer information om våra hus?

  Liknande projekt


  Studentcampus

  Studentboenden

  Studenthemmet på bilden består av två byggnader och är konstruerad av 96 prefabricerade och fabriksinredda enskilda studentrum. Byggnaden som syns på bilderna transporterades till Frankrike för installation. Vi utformar och bygger studentboenden efter kundens behov av våningar och rum. Konstruktionsegenskaper väljs i samarbete med kunden för att möta de boendes behov.

  Modulära lösningar minskar konstruktionskostnaderna, producerar mindre avfall och hjälper Astel Modular att slutföra de ändamålsenliga hyreshusen snabbare än då byggnaderna byggs på plats.

  Parhus och radhus

  Parhus och radhus

  Par- eller radhus är en av de bästa typerna av bostäder att bygga i bostadsområden med höga markpriser.
  Vi levererar ditt hus till tomten som färdiga moduler för att snabbt monteras med minsta möjliga trafik, oljud och avfall.

  Äldreboenden och serviceboenden

  Socialt och allmännyttigt boende

  Astel Modular tillverkar prefabricerade äldreboenden, inklusive serviceboenden, seniorcentra och pensionärslokaler. Med hjälp av modulär teknik är det möjligt att uppnå lägre kostnader och snabbare produktionstid. Vår strategi för konstruktion av seniorlägenheter gör att vi effektivt kan bygga bostadshus med flera enheter med öppna utrymmen och väldefinierade boendeytor.
  Privacy Policy