Kristalli Ilves blir en förebild för inredning av modulbyggnader

Kristalli Ilves blir en förebild för inredning av modulbyggnader

Kristalli Ilves blir en förebild för inredning av modulbyggnader


Prefabricerade moduler för Kristalli Ilves-projektet håller just nu på att byggas, men tack vare 3D-teknik kan vi redan nu ge en inblick i projektets vackra inredning.

En av de äldsta och vanligaste missuppfattningarna om modulärt byggande är att det inte går att skapa en prefabricerad struktur av samma kvalitet och där samma uppmärksamhet lagts på detaljer och omsorg, som en byggnad som byggts på plats. Det nya projektet i Riihimäki visar att modulära byggnader kan byggas snabbt, till ett rimligt pris och samtidigt vara vackert inredda.

Magiken sker i fabriken

Även om det kan verka otänkbart att ett helt färdigt och inrett rum kan klara transport och montering på grunden och fortfarande vara helt intakt, så tillverkar vi faktiskt våra modulbyggnader som nyckelfärdiga lösningar. Det innebär att allt från elektriska ledningar och rör till kakel och inredning och även installation av köksmöbler och badrumsarmaturer görs i vår fabrik.

Eftersom Estland är en av världens ledande exportörer av modulbyggnader har vi djup kunskap och stora resurser för att tillverka exklusiva byggnader för alla ändamål. Vi är experter inom modulär konstruktion och kan verkligen genomföra kundens vision på ett utomordentligt sätt.

Ta en titt på 3D-galleriet av Kristalli Ilves inredning här:

Exklusiv inredning för olika sorters byggnader

Förutom fastighetsutvecklare av bostäder utforskar även hotell- och restaurangbranschen de lösningar och möjligheter som modulär konstruktion erbjuder, med Marriott i spetsen och många andra som följer. Med den ökade kvaliteten hos modulär konstruktionen kan vi producera väl utformade bostadsytor, rymliga sällskapsrum, konferenslokaler eller andra sorters byggnader.

Vill du se hur modulär konstruktion skulle passa ditt projekt?

Vi ser alltid fram emot att samarbeta med våra kunders arkitekter och inredningsarkitekter för att skapa de allra vackraste modulbyggnaderna. Skulle du vilja se hur modulär konstruktion kan passa ditt projekt? Kontakta våra experter och låt oss ta reda på det.

Privacy Policy