Hotell

Hotell och motell


Hotell

Modulär konstruktion är en perfekt lösning för ett hotellprojekt. Det håller också på att bli allt mer populärt bland ledande hotellföretag, till exempel satsar Marriot International stort på modulär konstruktion för att öka sin tillväxt.

Hotell är på ett naturligt sätt bättre lämpade för att inte byggas på plats på grund av de repetitiva rumsstorlekarna och planritningarna. Den modulära byggprocessen förkortar det övergripande konstruktionsschemat avsevärt, vilket leder till snabbare inflyttning och snabbare avkastning på investeringen. I Europa är det en bra lösning eftersom kostnaden för arbetskraft är höga.

Oavsett vilken hotellbyggnad du behöver, kan vi designa, bygga, anpassa och hantera hela projektet för dig. Eftersom modulerna byggs i en kontrollerad miljö av högklassiga hantverkare kan vi säkerställa en högre byggkvalitet och därmed nöjdare kunder än för hotell som byggs på plats.

Alla projekt kan anpassas efter era behov genom att planritning eller antal rum ändras. Det är även möjligt att välja och ändra våra interna eller externa inredningar.

Vill du ha mer information om våra hus?

  Liknande projekt


  Gemenskapscenter

  Socialt och allmännyttigt boende

  Vi skapar bekväma, välkomnande bostadskvarter oavsett antalet personer. Våra prefabricerade byggnader erbjuder ett snabbt, effektivt och kostnadseffektivt sätt att öka utrymmet under en tillfällig eller permanent period.

  Äldreboenden och serviceboenden

  Socialt och allmännyttigt boende

  Astel Modular tillverkar prefabricerade äldreboenden, inklusive serviceboenden, seniorcentra och pensionärslokaler. Med hjälp av modulär teknik är det möjligt att uppnå lägre kostnader och snabbare produktionstid. Vår strategi för konstruktion av seniorlägenheter gör att vi effektivt kan bygga bostadshus med flera enheter med öppna utrymmen och väldefinierade boendeytor.

  Flerbostadshus

  Modulbyggnader

  De som funderar på att utveckla flerbostadshus bör överväga modulär konstruktion. Detta alternativ erbjuder inte bara ett snabbare byggsätt med samma standard som traditionella byggnader, utan en modulär konstruktion tillåter dessutom att man bygger fler enheter till en lägre kostnad.

  Parhus och radhus

  Parhus och radhus

  Par- eller radhus är en av de bästa typerna av bostäder att bygga i bostadsområden med höga markpriser.
  Vi levererar ditt hus till tomten som färdiga moduler för att snabbt monteras med minsta möjliga trafik, oljud och avfall.
  Privacy Policy