Förskolor

Utbildningsbyggnader


Förskolor

Utbildningsmarknaden är en stor marknad inom den modulära branschen eftersom modulbyggnader ger kvalitetsutrymme till en rimlig kostnad. Hellre än att minska utrymmet eller ta bort viktiga saker väljer många skolor modulära enheter. Våra förskolor är fabriksbyggda och levereras till byggplatsen för installation på den färdiga grunden.

Förskolor som byggs med modulära konstruktionsmetoder kan byggas och färdigställas mycket snabbt, vilket är idealiskt när tiden är knapp. Modulär konstruktion innebär att förskolor kan byggas ut vid behov genom att man lägger till klassrum eller andra specialrum till den befintliga modulära konstruktionen. Vi tillhandahåller en säker, stimulerande och inspirerande miljö som uppmuntrar barn att utforska, leka och lära.

Alla projekt kan anpassas efter era behov genom att planritning eller antal rum ändras. Det är även möjligt att välja och ändra våra interna eller externa inredningar.

Husgrunden ingår inte i priset för ett modulärt hem.

Vill du ha mer information om våra hus?

  Liknande projekt


  Hotell

  Hotell och motell

  Hotell är på ett naturligt sätt bättre lämpade för att inte byggas på plats på grund av de repetitiva rumsstorlekarna och planritningarna. Den modulära byggprocessen förkortar det övergripande konstruktionsschemat avsevärt, vilket leder till snabbare inflyttning och snabbare avkastning på investeringen.

  Parhus och radhus

  Parhus och radhus

  Par- eller radhus är en av de bästa typerna av bostäder att bygga i bostadsområden med höga markpriser.
  Vi levererar ditt hus till tomten som färdiga moduler för att snabbt monteras med minsta möjliga trafik, oljud och avfall.

  Skolor

  Utbildningsbyggnader

  Studenter och lärare förtjänar att arbeta i välutrustade, inspirerande och rymliga miljöer. Eftersom en inlärningsmiljö kräver minimal störning erbjuder modulär konstruktionen den perfekta lösningen – modulerna tillverkas i fabriken och tas till byggarbetsplatsen för att snabbt monteras med minsta möjliga trafik, damm och oljud.

  Studentboenden

  Studentboenden

  Vi tillverkar förskolor, sociala boenden, äldreboenden, campusbyggnader osv. genom att anpassa våra projekt till olika syften. Olika sorters rum såsom enskilda studentrum, familjerum och handikappanpassade rum finns tillgängliga.
  Privacy Policy