Flerbostadshus

Modulbyggnader


Flerbostadshus

Utveckling av lägenheter och uthyrning ökar. Fler personer vill hellre hyra lägenhet än att ta ett lån. Bostadsmarknaden har ökat dramatiskt under de senaste åren och utvecklingen av lägenheter och uthyrningsavtal har fortsatt att vara dominerande inom fastighetsbranschen. De som funderar på att utveckla flerbostadshus bör överväga modulär konstruktion. Detta alternativ erbjuder inte bara ett snabbare byggsätt med samma standard som traditionella byggnader, utan en modulär konstruktion tillåter dessutom att man bygger fler enheter till en lägre kostnad.

Det kanske viktigaste är att modulär konstruktion går betydligt snabbare än att bygga från grunden. Vi monterar de enskilda enheterna i vår fabrik och när de skickas till byggplatsen är de färdiga för installation. Kortare ledtider gör att enheterna kan hyras ut snabbare och man får en snabbare avkastning på sin investering.

När man beställer konstruktionen av ett modulärt flerbostadshus från Astel Modular behöver det inte betyda att man måste kompromissa för att få ut mesta möjliga av sin konstruktionsbudget. Vi använder strikta kontroller för att säkerställa att vi håller oss inom budgeten och enligt schema, så att arbetskostnaderna kan sänkas och inflyttningstiden kan påskyndas.

Vi försäkrar högkvalitativa produkter eftersom Astel Modular är certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001.

Vill du ha mer information om våra hus?

  Liknande projekt


  Motell

  Hotell och motell

  För motellägare är deras byggnader deras företag. Astel Modular erbjuder modulära motellbyggnader så att rum kan hyras ut tidigare och lönsamhet kan uppnås snabbare än om man väljer traditionell konstruktion på plats.

  Tillfälligt boende

  Socialt och allmännyttigt boende

  Vi skapar bekväma, välkomnande bostadskvarter oavsett antalet personer. Våra prefabricerade tillfälliga byggnader erbjuder ett snabbt, effektivt och kostnadseffektivt sätt att öka utrymmet under en tillfällig eller permanent period.

  Gemenskapscenter

  Socialt och allmännyttigt boende

  Vi skapar bekväma, välkomnande bostadskvarter oavsett antalet personer. Våra prefabricerade byggnader erbjuder ett snabbt, effektivt och kostnadseffektivt sätt att öka utrymmet under en tillfällig eller permanent period.

  Förskolor

  Utbildningsbyggnader

  Vi tillhandahåller en säker, stimulerande och inspirerande miljö som uppmuntrar barn att utforska, leka och lära.
  Privacy Policy