Astel Modular är den byggmaterialstillverkare som betalar bäst löner i Estland

Astel Modular är den byggmaterialstillverkare som betalar bäst löner i Estland

Astel Modular är den byggmaterialstillverkare som betalar bäst löner i Estland


Varje år rangordnar Estlands mest kända affärstidning Äripäev företag efter lönen per anställd. Rangordningarna delas sedan upp efter bransch och analyseras och rankas sedan igen för att få en bättre överblick.

2018 var det Astel Modular som var den byggmaterialstillverkare som betalade bäst löner i Estland.

Detta är ett bevis på vår ambition att ständigt utvecklas, samt på att vi även värderar de insatser våra engagerade specialister gör, eftersom det är detta som från första början gör produktionen av högkvalitativa modulbyggnader möjlig.

Rangordningen av löner visar var företagen står

Om ett företag går bra har det något att dela med sina anställda. Rangordningen av löner är en bra indikator för företagens vision, mål och affärsetik – bra arbete ger en motsvarande lön.

Men det var inte bara lönerna som växte 2018. Jämfört med 2017 lyckades vi samtidigt öka vår vinst 11,1 gånger. Detta är en fantastisk prestation och har varit en bra språngbräda för att växa ännu mer 2019.

Vi är mycket stolta över vårt arbete och dessa siffror visar att våra modulbyggnader har gott anseende på den skandinaviska marknaden – i Sverige, Norge och Finland – där huvuddelen av våra produktioner hittat hem.

Engagerade och uppskattade anställda är hemligheten bakom hög kvalitet

Alla investeringar vi gör i vår personal gynnar våra kunder. När våra specialister känner sig uppskattade, får en bra lön och arbetar i en bra arbetsmiljö talar resultaten för sig själva. Tillsammans med ett standardiserat produktionshanteringssystem, stabila leverantörer och en kontrollerad produktionsmiljö har vi hittat receptet för marknadens bästa modulbyggnader.

Förväntansfull inför 2020?

Vår verksamhet under de senaste två åren har fått oss att växa snabbt, expandera till nya marknader och skapa nya partnerskap med kunder vars vision för modulära byggprojekt stämmer överens med vår vision. Vi ser fram emot att 2020 gå vidare med våra ständigt växande projekt, eftersom vi är övertygade om att modulbyggnader är den enda hållbara vägen för framtiden. Vill du vara en del av denna tillväxt och diskutera hur modulär konstruktion kan gynna ditt nästkommande projekt? Kontakta våra specialister så att vi kan göra fantastiska saker tillsammans.

Privacy Policy