Portfölj

Konstruktion av ett komplex i Frankrike

En kund från Frankrike ville beställa två studentbyggnader med 48 rum från vår produktionsenhet. Vi designade och tillverkade 96 fabriksfärdiga och möblerade rumselement till enskilda studentrum.

Konstruktion av ett radhus med 8 lägenheter i Tuusula, Finland
Kunden beställde en sommarstuga i Finland. Vi tillverkade huset av väggelement i vår fabrik i Viljandi och installerade det på plats. Vi tillhandahöll tillverkningen av väggelement, transport, installation och visst konstruktionsarbete.

Konstruktion av modulära privata hus i Tyskland
Modulär tvåvåningshustillverkning, transport och konstruktion för en privat kund i Frankfurt, Tyskland. Huset monterades på en dag, med start på morgonen och alla sex moduler var installerade på kvällen.

SOS Barncenter i Norge
SOS Barncenter i Norge utformades med avseende på barns behov. Vi skapade en säker och bekväm miljö, så att barn i behov av hjälp skulle känna sig så hemma som möjligt.

Restaurang i Vasa
Kunden beställde väggelement och takstolar tillsammans med installationen.

Ett flerbostadshus för att erbjuda flexibelt boende
Vi kan hjälpa till att skapa dagisbyggnader, sociala bostäder, äldreboenden, studentbyggnader osv. genom att anpassa våra projekt till olika syften. Olika sorters rum såsom enskilda studentrum,, familjerum och även handikappsanpassade rum finns tillgängliga.

Paide familjehus, Estland – ett samarbetsprojekt mellan Estland och Schweiz
Ett familjehus i Paide som på uppdrag av Socialdepartementet byggdes i samarbetsprojektet mellan Estland och Schweiz. Huset använder utrymmet effektivt – 132 m2 nettoyta rymmer 5 sovrum, ett kök-vardagsrum och flera förrådsutrymmen, vilket ger en bekväm livsmiljö för upp till tio personer. Genomtänkta tekniska lösningar håller husets underhållskostnader så låga som möjligt. Installationen av modulerna på den färdiga grunden genomfördes under en dag.

Sociala byggnader med rymliga 2-rumslägenheter
Sociala byggnader med bekväma 2-rumslägenheter Den funktionella planlösningen rymmer ett öppet kök-vardagsrum och ett separat sovrum på en begränsad yta. Projekten kan anpassas efter byggnadens syfte. Konstruktionsegenskaper väljs i samarbete med kunden för att möta slutanvändarnas behov. Vi erbjuder en mängd olika inre och yttre konstruktionslösningar.
Privacy Policy