Portfölj

Modulära lägenhetsbyggnader i Danderyd, Stockholm

Den första delen av projektets två delar slutfördes i november 2017. Astel Modular byggde 4 modulära lägenhetsbyggnader som bestod av totalt 51 lägenheter. Vi tog över arbetet när grunden var klar och byggde en nyckelfärdig lösning. De modulära byggnaderna innehåller hyresrätter som erbjuder en snabb och flexibel lösning för kort- och långsiktigt boende.

Hyresrätter i Frösunda, Stockholm
Modulära hyresrätter i Stockholm, Frösunda. 2017 slutförde Astel Modular ett projekt med 60 lägenheter som en nyckelfärdig lösning. Utmaningen låg i att bygga de modulära konstruktionerna så att de tål den höga ljudvolym som omgivande trafik orsakar. Vi byggde speciella väggkonstruktioner och använde fönster och dörrar med högre ljudmotstånd för att få ner ljudnivån.

Hyresrätter i Danderyd, Stockholm

I slutet av maj 2018 slutförde Astel Modular ett projekt som består av totalt 4 hus och 51 lägenheter. Hyresrätterna ligger i Danderyd, i Stockholms utkant och är den andra delen av Danderyds modulära projekt (den första delen slutfördes i november 2017). Astel Modular slutförde arbetet som en nyckelfärdig lösning från grunden och upp.

Modulära par- och radhusbyggnader i Hudiksvall
En av de mest extrema installationerna av modulära par och radhus. I januari 2017 slutförde vi installationen av modulbyggnader i Hudiksvall. Väderförhållandena satte konstruktionen och arbetslaget på prov – temperaturen låg på under 20 minusgrader och det var över 1 meter snö. Husen färdigställdes som nyckelfärdiga lösningar.

Nya modulära lägenhetsbyggnader i Stockholm, Södermalm

Södermalms kommun beställde nya lägenhetsbyggnader för att integrera nya invånare som kommer till området och behöver någonstans att bo. De 22 hyresrätterna är byggda som nyckelfärdiga lösningar. Astel Modular har även byggt grunden. Den modulära lägenhetsbyggnaden är byggd enligt högsta brandsäkerhetsstandard och har ett hisschakt av betong som har integrerats i de prefabricerade trämodulerna.

Modulära lägenhetsbyggnader i Solna, Stockholm
I januari 2017 avslutade Astel Modular ett projekt som bestod av 112 nyckelfärdiga lägenheter i Solna, Stockholm. Hyresrätterna konstruerades av prefabricerade moduler. Vi byggde rumsmodulerna i vår estniska husfabrik och transporterade dem till Sverige för snabb installation på plats

Konstruktion av ett komplex i Frankrike

En kund från Frankrike ville beställa två studentbyggnader med 48 rum från vår produktionsenhet. Vi designade och tillverkade 96 fabriksfärdiga och möblerade rumselement till enskilda studentrum.

Konstruktion av ett radhus med 8 lägenheter i Tuusula, Finland
Kunden beställde en sommarstuga i Finland. Vi tillverkade huset av väggelement i vår fabrik i Viljandi och installerade det på plats. Vi tillhandahöll tillverkningen av väggelement, transport, installation och visst konstruktionsarbete.

Konstruktion av modulära privata hus i Tyskland
Modulär tvåvåningshustillverkning, transport och konstruktion för en privat kund i Frankfurt, Tyskland. Huset monterades på en dag, med start på morgonen och alla sex moduler var installerade på kvällen.

SOS Barncenter i Norge
SOS Barncenter i Norge utformades med avseende på barns behov. Vi skapade en säker och bekväm miljö, så att barn i behov av hjälp skulle känna sig så hemma som möjligt.

Restaurang i Vasa
Kunden beställde väggelement och takstolar tillsammans med installationen.

Ett flerbostadshus för att erbjuda flexibelt boende
Vi kan hjälpa till att skapa dagisbyggnader, sociala bostäder, äldreboenden, studentbyggnader osv. genom att anpassa våra projekt till olika syften. Olika sorters rum såsom enskilda studentrum,, familjerum och även handikappsanpassade rum finns tillgängliga.

Paide familjehus, Estland – ett samarbetsprojekt mellan Estland och Schweiz
Ett familjehus i Paide som på uppdrag av Socialdepartementet byggdes i samarbetsprojektet mellan Estland och Schweiz. Huset använder utrymmet effektivt – 132 m2 nettoyta rymmer 5 sovrum, ett kök-vardagsrum och flera förrådsutrymmen, vilket ger en bekväm livsmiljö för upp till tio personer. Genomtänkta tekniska lösningar håller husets underhållskostnader så låga som möjligt. Installationen av modulerna på den färdiga grunden genomfördes under en dag.

Sociala byggnader med rymliga 2-rumslägenheter
Sociala byggnader med bekväma 2-rumslägenheter Den funktionella planlösningen rymmer ett öppet kök-vardagsrum och ett separat sovrum på en begränsad yta. Projekten kan anpassas efter byggnadens syfte. Konstruktionsegenskaper väljs i samarbete med kunden för att möta slutanvändarnas behov. Vi erbjuder en mängd olika inre och yttre konstruktionslösningar.
Privacy Policy