Konteinerid

Vi tillverkar dagisbyggnader, sociala bostäder, äldreboenden, studentbyggnader osv. genom att anpassa våra projekt efter olika syften. Olika sorters rum såsom enskilda studentrum, familjerum och handikappsanpassade rum finns tillgängliga.

Socialt hem 32

Sociala bostäder

Sociala byggnader med bekväma 2-rumslägenheter. Den funktionella planlösningen rymmer ett öppet kök-vardagsrum och ett separat sovrum på en begränsad yta.

Studentcampus 96

Studentbyggnader

Studenthemmet som består av två byggnader är konstruerad av 96 prefabricerade och fabriksinredda enskilda studentrum. Byggnaden som syns på bilderna transporterades till Frankrike för installation. Vi utformar och bygger studentrum efter kundens behov av våningar och rum. Konstruktionsegenskaper väljs i samarbete med kunden för att möta de boendes behov.

Parhus och radhus

Parhus och radhus

Vi designar ett parhus eller radhus som passar dig inom en månad. Det anpassade producerade parhuset kan färdigställas med inre inredning inom 4 månader!

Gemenskapsbyggnader

Sociala bostäder

Vi skapar projekt för dagisbyggnader, sociala bostäder, äldreboenden, studentbyggnader osv. genom att anpassa våra projekt efter olika syften. Konstruktionsegenskaper väljs i samarbete med våra kunder beroende på byggnadens syfte.

Social byggnad 39

Sociala bostäder

Social byggnad med ett studentrums planlösning. Huset består av 2-4 bäddarsrum uppdelat på 5-8 rumsboxar. Varje box har ett gemensamt kök och badrum för att rymma så många människor som möjligt på en begränsad yta, men ger dem samtidigt privatliv och en modern miljö.
Privacy Policy